Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Norwegian har fått grönt ljus till linje Málaga-Buenos Aires

En filial i Argentina som ingår i lågprisflygbolaget Norwegian-gruppen har fått grönt ljus från landets motsvarighet till Luftfartsverket att inleda trafik på rutten Buenos Aires-Málaga. I dagsläget finns det inget startdatum för flyglinjen.

”Att vi nu har tillståndet och licensen är ett mycket viktigt steg. För ett år sedan togs de första planerna för att inleda flygtrafik på linjen mellan Spanien och Argentina. När vi nu har klart med tillstånd så kan vi sätta igång trafik när vi anser det vara lämpligt” säger Alfons Claver, talesperson i Spanien för Norwegian Air Shuttle.

När det gäller Spanien så planeras det för trafik från Buenos Aires till Málaga, Barcelona respektive Madrid samt från Córdoba (Argentina) till Barcelona och Madrid.

Norwegian är det fjärde största flygbolaget i passagerarvolymen på Málaga flygplats med nästan 1,2 miljoner passagerare. Lågprisflygbolaget har fyra plan stationerade i Málaga. Under vinterhalvåret har bolaget 19 linjer från Costa del Sol en mindre än föregående säsong.

31.10.2017

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:
Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet


Vittsjö