Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Ny rea på tågbiljetter i Spanien

Renfe släpper återigen 25.000 biljetter till AVE-höghastighetstågen för det facila priset 25 euro. Detta ingår i firandet av 25 års jubileet för Spaniens höghastighetståg. Men som vid alla tidigare biljettsläpp så gäller det att vara snabb.

Det är den sjunde omgången av 25-eurosbiljetter som släpps och biljetterna kan köpas från klockan 00:00 nu på natten till onsdag den 25 oktober. I erbjudandet stipuleras att biljetterna kan användas på AVE-höghastighetståg och nätverket för fjärrtåg mellan 26 oktober och 11 december, vilket inkluderar den stora ”långhelgen” 6-8 december.

Vid tidigare tillfällen så har platserna sålt slut på mindre än en timme, vid försäljningen den 25 september hade Renfes hemsida förfrågningar på 3,9 miljoner resor. Biljetter som säljs via Internet kommer i detta fallet att identifieras med symbolen ”25Ave”.

23.10.2017

Som vid tidigare biljettsläpp så kommer försäljningen att ske i alla försäljningskanaler, utom Renfe Ticket App. Renfe råder kunderna att registrera sig på hemsidan före den utsatta dagen för att biljettköpet skall fungera snabbare. De föreslår också att man inte går in på webben exakt klockan 00:00 utan väntar några minuter.

Om det trots allt kommer ett meddelande om att man skall försöka senare, vänta då några minuter och rensa webbläsarens cache – försök sen igen.


Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:
Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet


Vittsjö