Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Danska affärskvinnor ser efter möjligheter i Mijas

Utlänningsavdelningen i Mijas har haft besök av 35 danska kvinnor från näringslivet. ”Vi fortsätter att stärka banden till den utländska gruppen. Vi har haft besök av en grupp danska kvinnliga entreprenörer som vill veta vilka affärsmöjligheter det finns i Mijas kommun då de har stora planer att expandera sin verksamhet” säger Roy Pérez, kommunalråd för utlänningsavdelningen, i ett pressmeddelande.

Det bor 125 nationaliteter i Mijas och näringslivet utvecklas positivt då det finns en stor målgrupp. Många investerare har fått upp ögonen för Mijas och under de närmaste åren väntas investeringar på flera hundratals miljoner euro i nya bostadsprojekt runt La Cala de Mijas.

Nyligen besökte 35 danska affärskvinnor Mijas däribland köpcentret Centro Idea för att se vilka möjligheter det finns att expandera och etablera företag i kommunen. Med nästan tusen danska invånare i Mijas så finns det en bra bild över hur företag skulle kunna etablera sig på platsen säger Roy Pérez.

Taylor Wimpey España och La Cala Resort investerar stort i La Cala de Mijas med flera byggprojekt under namnet Horizon Golf.

17.10.2017

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:
Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet
Vittsjö