Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Ving erbjuder paketresor till Nerja

Pittoreska Nerja i Andalusien är Vings senaste nyhet på spanska fastlandet. Nerja är sedan länge en favorit på Costa del Sol bland såväl semestrande som bofasta svenskar och nu har även Vings kunder möjlighet att boka en resa till det populära resmålet.

"Det är väldigt roligt att vi kan erbjuda våra kunder ett nytt resmål i Andalusien. Nerjas vackra läge direkt vid havet med de mäktiga bergen i bakgrunden gör att resmålet sticker ut i vårt program på Costa del Sol. Till skillnad mot de större badorterna längs kusten är Nerja också lugnare och mer småskaligt, vilket vi vet att många svenskar uppskattar, säger Magdalena Öhrn", informationschef på Ving.

Till Nerja kan man resa med Vings reguljärflygspaketerade resor året runt med direktflyg flera dagar i veckan från bla Stockholm. I Nerja kan Ving i skrivande stund erbjuda tolv olika hotell, från enklare boende till utvalda familjehotell.

15.09.2017

Ving, före 1993 Vingresor, är en svensk resebyrå, grundad 1956. Ving är idag Sveriges största researrangör, som dels arrangerar charterresor och paketresor med reguljärflyg, ingår tillsammans med Globetrotter i Ving Sverige AB med cirka 200 anställda och 660 000 resenärer årligen. Ving Sverige AB ingår i den internationella resekoncernen Thomas Cook Group plc som är noterad på Londonbörsen och har cirka 19 miljoner resenärer årligen.  

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Skicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet
Vittsjö