Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Minderåriga flyktingbarn antastade två småflickor

Sex minderåriga marockanska pojkar som bor på en flyktingmottagning för ensamkommande har gripits av nationalpolisen i Cádiz efter att ha sexuellt ofredat två småflickor, 12 och 13 år gamla. Det skriver spanska medier på onsdagen. Pojkarna ska agerat i grupp och tafsat på småflickorna den 7 september.

De två flickorna blev angripna när de befann sig på calle Medina Sidonia i Cádiz. De sex pojkarna som samtliga är minderåriga och från Marocko omringade tjejerna och tafsade och smekte dem över kroppen. Flickorna lyckades slingra sig loss och ta sig till en släkting som genast larmade polisen.

Samtliga sex pojkar har blivit identifierade. De är bosatta på en hem för ensamkommande flyktingbarn som drivs av regionalregeringen Junta de Andalucía.

En utredning är igång och sköts av UFAM-enheten inom polisen (Unidad de Familia y Mujer de la Policía Nacional) som har hand om sexbrott och könsrelaterat våld.

Samtliga sex pojkar är i nuläget frihetsberövade vid anstalten i San Fernando i väntan på ett beslut från åklagaren för minderåriga.

13.09.2017

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Skicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet