Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Tennisnostalgi när Wilander och McEnroe återvänder till Marbella

Tillsammans har de vunnit 15 Grand Slam-turneringar. John McEnroe, Mats Wilander och Yannick Noah är de stora stjärnspelarna vid Senior Master Cup som i år återvänder till centercourten vid Puente Romano i Marbella 28 till 30 september.

Ifjol vann hemmaspelaren Albert Costa efter finalvinst mot McEnroe. Mats Wilander tog sig till semifinal där det blev förlust i klassikermötet med John McEnroe som vann med 6-4, 6-4.

”McEnroe är alltid svår. Ju hårdare man slår desto bättre är han”, sa Wilander den gången till Svenska Magasinets utsände.
”Jag hoppas att jag får en ny invitation till Marbella, det är trevligt att komma hit”, sa Wilander som nu är tillbaka på det röda gruset i Marbella.

Växjösonen Mats Wilander som utvecklade sitt tålmodiga baslinjespel till att rankas som världsetta 1988 efter segrar i Australien, Frensch Open, US Open och kvartsfinalplats i Wimbledon.

Vid nostalgitävlingen i Marbella spelar John McEnroe, Mats Wilander, Yannick Noah, Carlos Moyá, Pat Cash, Sebastian Grosjean och fjolårsvinnaren Albert Costa.

Mats Wilander möter Pat Cash torsdagen den 28 september klockan 20. Segraren i den matchen möter John McEnroe på fredagen 29 september klockan 20.

Biljettpriserna är från 15 euro för torsdagen, 25 euro för fredagen och lördagen. Eller från 50 euro för samtliga tre dagar.

04.09.2017

Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet
Vittsjö

a