Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Robert Wells bjuder på "spanish edition" av Rhapsody in Rock

Nu släpps biljetterna till 14 oktober då Robert Wells Trio uppträder på Las Lagunas Teater i Mijas. I år tillsammans med The Vocaletts, sångtrion som kom till i samband med Rhapsody in Rock 2002 och sedan dess medverkat i flera produktioner.

31.08.2017

Av Ola Josefsson

En svängig tillställning utlovas med en spansk touch, säger Robert Wells när Svenska Magasinet ringer upp honom.
- Det blir en spanish edition av Rhapsody in Rock. Trion i The Vocaletts jobbade tidigare för Vingresor på Kanarieöarna som reseledare. Min fru Maria satte upp shower där.

Det blir tredje gången Robert Wells uppträder på Solkusten. Ifjol besökte Robert Wells kusten i samband med motorcykelsemester och turer till Ronda och Gibraltar.
- Jag gillar Spanien, kusten och den spanska maten. Det är inte omöjligt att jag gör som flera av mina vänner och skaffar en semesterbostad i Spanien. Skönt att ha något i soliga och ljusa Spanien och mötas där.

Den 14 oktober klockan 21.30 är det dags för scenen i Las Lagunas teater i Mijas?
- Jag är mycket tacksam för att få göra spelningar inför den trevliga publiken. Las Lagunas teater är en toppenteater. Det är enkelt, bra instrument, känslan är den rätta, vi känner oss hemma där.

Det kommer att bjudas på nytt örongodis, nyskriven musik efter ett samarbete med författarinnan Camilla Läckberg. Robert och Maria Wells har gjort ett privat koncept tillsammans med Läckberg som också skriver låttexter.
- Det blir en tidsresa med musik. Från Rhapsody in Rock till Memphis och Camilla Läckberg-plattan. Med The Vocaletts på plats blir det även Alice Babs.

Från nu går det att köpa biljetter från 30 euro på exempelvis La Sueca i Nerja, Unioptica, Fuengirola, Brunos Car Rental, Manilva och hos Scandi Supermarket i Nueva Andalucia, Marbella.

En längre intervju med Robert Wells kommer i Svenska Magasinets nästa nummer som utkommer den 15 september.
 

Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet
Vittsjö