Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Ny rea på tågbiljetter

Renfe släpper återigen 25.000 biljetter till AVE-höghastighetstågen för det facila priset 25 euro. Detta ingår i firandet av 25 års jubileet för Spaniens höghastighetståg. Men som vid tidigare biljettsläpp så gäller det att vara snabb.

Det är den femte omgången av 25-eurosbiljetter som släpps och biljetterna kan köpas från klockan 00:00 nu på natten till fredag den 25 augusti.

I erbjudandet stipuleras att biljetterna kan användas på AVE-höghastighetståg och nätverket för fjärrtåg mellan 4 september och 30 november. När de 25.000 biljetterna är sålda så stängs kampanjen fram till nästa kampanj, men kunderna kan fortsätta att dra nytta av rabatter på upp till 70% genom att köpa den vanliga Promo-priserna eller 4Mesa.

I juli genomförde Renfe en liknande kampanj men då förstärkte de erbjudandet med 10.000 extra biljetter och det erbjudandet var således på 35.000 biljetter. De biljetterna såldes slut på drygt en halvtimme, de släpptes också på natten klockan 00:00 och var slutsålda 00:32. Under den tiden hade Renfes webbplats över en miljon besökare och sidvisningarna hamnade på 1.930 000. För att möjliggöra detta så hade Renfe bland annat fördubblat sin bandbredd, samt på förhand lämnat rekommendationer till användarna hur de skulle agera för att det skulle flyta smidigt.

23.08.2017

Som vid tidigare biljettsläpp så kommer försäljningen att ske i alla försäljningskanaler, utom Renfe Ticket App. Renfe råder kunderna att registrera sig på hemsidan före den utsatta dagen för att biljettköpet skall fungera snabbare.

Om det trots allt kommer ett meddelande om att man skall försöka senare, vänta då några minuter och rensa webbläsarens cache – försök sen igen.

 
Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet
Vittsjö

a