Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Hotell Byblos närmare renovering

Tillstånden med att dra igång renoveringsarbetet med hotell Byblos i Mijas väntas vara klara nu i veckan. I förra veckan sa Mijas kommun ja till utvecklingsprojektet av hotellet, de övriga tillstånden väntas bli klara de närmaste dagarna. Renoveringsarbetena väntas starta i början på 2018.

Att renoveringen av det anrika hotellet Byblos är nära förestående ses som en mycket positiv nyhet i Mijas. Ytterligare arbetstillfällen kommer att skapas och för golfsporten i Mijas är det av stor vikt att ha ett bra hotell i nära anslutning till den två 18-hålsbanor som finns i området.

Hotell Byblos ligger på en 50.873 kvadratmeter stor tomt på Mijas Golf. Hotell har tidigare varit femstjärnigt tillsammans med sina två ”bröder” i Frankrike, Byblos St.Tropez och Byblos Courchevel.

Prinsessan Diana, Julio Iglesias, Rolling Stones, Antonio Banderas, Saudiarabiens kungafamilj och presidenter har varit gäster här.

I renoveringsarbetet ingår att bygga 300 parkeringsplatser under jord. När hotellet är klart väntas det få 230 rum. Totalt handlar det om en investering på 60 miljoner euro. 200 arbetstillfällen kommer att skapas förutom 500 under renoveringsarbetet.

21.08.2017

Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet


Vittsjö