Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Tre släktingar omkom i trafikolycka på A-7:an vid Torremolinos

En anställd vid Guardia Civil som har testats positivt för alkohol och kokain har gripits efter en svår trafikolycka på A-7:an i jämnhöjd med Torremolinos där tre personer från samma släkt omkom. Olyckan inträffade klockan 16.15 på onsdagen

En person avled på olycksplatsen medan fem personer fördes till sjukhuset Hospital Carlos Haya i Málaga. Tillståndet var livshotande för tre personer som vårdades på intensivvårdsavdelningen. På torsdagen kom beskedet att två har avlidit.

De som är döda är en 48-årig kvinna från Kuwait och dennes 30-årige son från Bahrain samt en 27-årig kusin också från Bahrain uppger Diario SUR som hänvisar till konsulära källor.

En 18-årig kvinna vårdas på intensivvårdsavdelningen. Läget bedöms vara allvarligt men stabilt.

En person greps vid olycksplatsen. Det är en anställd vid Guardia Civil och den personen har enligt uppgifter till dagstidningen Diario SUR testats positivt för både alkohol och kokain.

Olyckan inträffade vid kilometerplatsen km 225 där A-7:an går ihop med AP-7:an i Torremolinos kommun i färdriktning Cádiz. Flera bilar var inblandade i olyckan bland annat en minibuss med plats för nio platser. Två bilar ska ha kolliderat med varandra varpå flera bilar däribland en minibuss slog runt.

I minibussen av märket Mercedes Vito färdades flera personer som hade plockats upp vid järnvägsstationen María Zambrano för att åka till fritidshamnen Puerto Banús. Samtliga omkomna färdades i minubussen på väg till semestern i Marbella.

Upp till sju kilometer långa köer uppstod vid olyckan.

Den person som greps är misstänkt för att ha orsakat att tre personer dödades, grovt trafikbrott och personskador. Häktningsförhandlingar kommer att hållas inom kort.

29.06.2017

Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän


Vittsjöa