Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Utspring i Fuengirola 2017

Studenterna på Svenska skolan i Fuengirola hade traditionellt utspring i går fredagen den 16 juni, det hölls på Plaza Constitución (kyrktorget) och som vanligt i strålande fint försommarväder.

Alla de 32 nybakade studenterna möttes upp av ett hav av föräldrar och vänner och stämningen var verkligen på topp. Efter att alla hade blivit traditionsenligt emottagna gav sig studenterna ut på en rundtur genom staden med en taklös buss.

Därefter vidtog för de flesta privata lunchmottagningar, senare på kvällen var det anordnat Studentmingel på Blanco i Torremulle för studenter, föräldrar, lärare och vänner.


Jag skall inte orda mer om detta nu, bilderna får tala för sig själva. Samtliga nedanstående bilder går att klicka på (större bild öppnar då i ett nytt fönster).

17.06.2017

UtspringUtspringUtspringUtspringUtspringUtspringUtspringUtspringUtspringUtspring - Skolans spanskalärareUtspring - taklös bussSamtliga bilder finns även högupplösta (för tryck) om någon förälder eller elev är intresserad så mailar jag gärna bilder. Ta i så fall kontakt med redaktionen eller direkt med mig, hälsningar Jonny Erixon.

Skicka till en vän Skicka till en vän
Vittsjö

a