Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Mirakel att tolvdagars baby överlevde vansinnesfärd i Marbella

Det var den nyfödde bebisens första utflykt efter att ha kommit till världen tolv dagar tidigare. Föräldrarna Paola och Manolo hade varit och promenerat på strandpromenaden i Marbella och var på väg hem till Nueva Andalucia. Då frontalkrockade de med två brittiska medborgare som var orsaken till att tio personer skadades.

Strax efter klockan 21 på söndagskvällen körde de två britterna i motsatt färdriktning och frontalkrockade med flera bilar på gamla N-340 i jämnhöjd med hotell Coral Beach. I en av bilarna färdades bebisen – och överlevde tillsammans med sina föräldrar. Diario SUR berättar om händelsen som ses som ett mirakel.

Svenska Magasinet berättade i måndags om vansinnesfärden där två brittiska medborgare, 28 och 29 år gamla, satte sig i en Audi Q7 och först körde på tre fotgängare varav en avsiktligt på avenida Lola Flores efter att tidigare ha hamnat i ett slagsmål vid Ocean Club i Puerto Banús.

Enligt uppgifter som Diario SUR citerar på onsdagen ska ett bråk ha uppstått med en annan grupp britter. Vansinnesfärden fortsatte mot Marbella centrum och slutade efter kollisionerna vid hotell Coral Beach.

Den tolv dagar gamla bebisen var den som klarade sig oskadd. Mamman har fått vård på sjukhuset Costa del Sol efter att ha ådragit sig flera frakturer.

I bilen färdades familjens hund som avled i kollisionen.

De två brittiska medborgarna flydde från olycksplatsen till fots men kunde ganska fort gripas av Guardia Civil. Den ene mannen greps på stranden under vapenhot. Polis tvekade inte att dra upp pistol för att få stopp på mannen.

De har testats positivt för kokain, cannabis och alkohol. De finns sedan tidigare med i belastningsregistret.

De båda männen är misstänkta för grovt trafikbrott, mordförsök, vårdslös körning, rattfylleri och narkotikabrott. Under onsdagen kommer häktningsförhandlingar att hållas.

31.05.2017

Panikscener i Marbella: Tio skadade vid vansinnesfärd
 

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Skicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet


Vittsjö