Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

81-åring dödad vid trafikbråk – passerade övergångsställe för sakta

En 18-åring i Madridförorten Torrejón de Ardoz har gripits efter att ha utdelat ett slag mot en 81-årig man i samband med ett trafikbråk. Den äldre mannen föll bakåt och avled. Ynglingen som flydde från platsen är nu misstänkt för mord.

Den 81-årige mannen som hade överlevt en stroke och precis hade besökt ett apotek var på väg hem och passerade ett övergångsställe mitt emot avenida de los Fresnos 18 vid lunchtid på tisdagen. Mannen gick för sakta menade 18-åringen som klev ur sin bil och utdelade ett slag mot 80-åringen som föll ned och senare avled.

”Jag har bråttom för min pappa är död” ska 18-åringen ha sagt vid förhör senare under dagen efter att han frivilligt överlämnat sig till polisen efter fem timmar skriver dagstidningen ABC.

Den 81-årige mannen hade nyligen överlevt en stroke och hade varit på apotek för att köpa medicin till sin Alzheimer-sjuka hustru.

Många blev ögonvittnen och chockades av händelsen. Tack vare att flera visade civilkurage och antecknade registreringsnumret på den ljusblå Citroën C3 var det bara en tidsfråga innan ynglingen skulle gripas. Mannen överlämnade sig själv till polis några timmar senare.

24.05.2017

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Skicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet


Vittsjö