Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Triple A har öppet hus

Den bland djurägare här på kusten så välkända djurskyddsorganisationen Triple A har öppet hus nu på söndagen den 14 maj mellan klockan 12 och 17. Det blir en perfekt utflykt för den djurintresserade familjen, träffa djuren, lek med valparna, njut av mat, dryck och musik. Dessutom finns det en loppmarknad.

Djuren står i fokus på denna vårmarknad, med en stor valpflock och en hundparad för att introducera några av de adoptionsklara hundarna. En tur genom katthuset kan också rekommenderas. Alla är välkomna, ingen entréavgift - passa på att träffa och prata med volontärerna och se vad Triple A åstadkommer.

12.05.2017

Detta är Triple A

Triple A Marbella-San Pedro är en officiellt registrerad ideell organisation, som drivs av volontärer som är dedikerade till att hjälpa och vårda övergivna och missbrukade djur och erbjuda dem ett värdigt skydd medan de söker efter hem för dem. Organisationen grundades redan 1992, under 1995 tecknade de ett hyresavtal med kommunen för att använda det nedlagda gruvområdet vid Carretera de Ojén. De anpassade det för att passa för djuren och de finns där fortfarande. Triple A samarbetar med Marbella kommun för att ta hand om de djur som samlas upp på gatorna eller överges.
Hund
Triple A mottar inte någon finansiering från staten eller den regionala regeringen. De överlever ekonomiskt bara med medlemsavgifter, sponsorer, donationer, evenemang och att sälja begagnade artiklar. Dessutom bidrar Marbella kommun med en årlig donation och genom att subventionera elförbrukningen.

På anläggningen finns det mer än 400 hundar och 150 katter, det ger heltidsjobb för flera personer och dessutom för två veterinärer. De månatliga kostnaderna för verksamheten överstiger 30.000 €. Triple A har öppet tisdagar till söndagar 10:00 – 17:00, måndagar är det stängt för allmänheten.

Den som vill hjälpa dem har många möjligheter: Adoptera en hund eller en katt, bli medlem, göra en donation, bli sponsor, ge ett djur ett tillfälligt fosterhem, följa ett djur på flyget, donera grejor till loppmarknaderna, bli volontär. Eller varför inte helt enkelt gå på nedanstående evenemang.
Flyer
Välkomna till Triple A Marbella-San Pedro
Asociacion de Amigos de Animales Abandonados
Mer information, (på engelska och spanska finns här):

www.tripleamarbella.org


Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet


Vittsjö