Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Kvinna våldtagen på Nerja-strand mitt på dagen – man häktad

En 25-årig man har häktats misstänkt för att ha begått sexuellt övergrepp på en kvinna på Burriana-stranden i Nerja vid lunchtid i söndags. Det var badgäster som ringde lokalpolis och Guardia Civil efter att ha hört kvinnans rop om hjälp skriver Diario SUR.

Den 37-åriga kvinnan visade tecken på berusning och var desorienterad när en 25-årig man enligt vittnesmål ska ha tvingat till sig sex mitt på stranden. Vid sidan om satt en 35-årig man och väntade på sin tur, enligt källor nära utredningen som tidningen citerar.

När de två männen insåg att badgäster hade larmat polisen flydde de till fots från platsen. De kunde gripas snabbt av Guardia Civil.

Kvinnan visade tecken på alkoholberusning och var desorienterad. I förhör har hon uppgett att hon inte kom ihåg någonting. Det finns misstankar om att de båda männen har gett kvinnan den ökända drogen ”burundanga” som ofta används i samband med sexuella övergrepp och som får offret desorienterad.

Den 25-årige mannen har häktats utan möjlighet till borgen misstänkt för sexuellt övergrepp och han riskerar mellan fyra till tio års fängelse. Han finns med i belastningsregistret sedan tidigare. Hans kamrat, 37 år, släpptes mot borgen och är skyldig att infinna sig vid domstol när så behövs.

Samtliga tre är hemmahörande i Granada.

09.05.2017

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Skicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet
Vittsjö