Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Det är basketfeber i Málaga

I kväll tar Málagaborna på sig sina Unicajatröjor och antingen sätter sig på åskådarplats på sportpalatset Martín Carpena, eller också ser de matchen på baren eller i TV-soffan.

Vad som väntar är Málagalaget Unicajas mest betydelsefulla hemmamatch på de senaste tio åren, det handlar om final i Europacupen. Efter att ha besegrat Lokomotiv Kuban de Krasnodar så klassificerade sig Unicaja till final mot Valencia Basket.

Málagalaget har trycket på sig, detta är det andra finalmötet – de förlorade det första med 68-62. Så nu är Unicaja piskade att vinna, vinner de så blir det ett tredje och avgörande möte på Fuente de San Luis i Valencia. Förlorar de så har Valencia Basket tagit hem cupen.

Stämningen lär som vanligt bli mycket intensiv på sportpalatset i Málaga, det lär återigen bli det "gröna helvetet" som imponerade på och knäckte Bayern och Lokomotiv. Den som inte redan har biljetter får nöja sig med att se matchen på Tv för biljetterna är slutsålda. Dörrarna öppnas i kväll klockan 19:30 och matchen börjar 21:00.

31.03.2017

Matchen sänds i Teledeporte, sändningen börjar 20:55.
Sportpalatset  Martín Carpena i Málaga.
Bildtexter: Lilla bilden, tröjan kostar 10€ på Unicajas hemsida. Stora bilden är från Palacio de Deportes José María Martín Carpena i Málaga.


Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet
Vittsjö