Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Köpa Hus Utomlands kommer till Linköping

Intresset för att köpa hus eller lägenhet i ett varmt land är rekordstort i Sverige som stora delar av året är ”kylskåpskallt”. Nära 12.000 besökare kom till de senaste mässorna av Köpa Hus Utomlands i Stockholm och Göteborg. Till helgen väntar Linköping och Östergötland för första gången på 14 år.

- Det var Al time record både i Stockholm och i Göteborg med drygt 7.000 respektive 4.600 besökare. Det är verkligen full fart på mässorna och det var också kul att det gick så bra i Stockholm. Det var ju första gången som vi var på Stockholmsmässan i Älvsjö, säger Björn Simonsson VD för Fair Media International AB som arrangerar mässorna.

Nu kommer fastighetsmässan Köpa Hus Utomlands till Linköping för första gången. Mässan kommer att äga rum på Linköping Konsert & Kongress på Konsistoriegatan 7 lördag och söndag.

Och även om det inte väntas lika mycket besökare som i Göteborg och Stockholm så kommer det garanterat att bli bingo för både utställare och besökare. Antalet utställare är färre men det väntas bli många besökare per utställare.

Enligt Björn Simonsson kommer man i framtiden att satsa hårdare på mässorna i Stockholm och Göteborg samt göra dem ännu större, bättre och försöka nå ut längre bort med marknadsföringen.

Som Svenska Magasinet tidigare har berättat har det blivit en folkrörelse att köpa bostad i den spanska solen. Spanien är glödhett bland svenskar. Inte bara som turistland även när det gäller att köpa bostad utomlands. Ifjol var det över 3.600 svenskar som köpte bostad i Spanien.

Köpa Hus Utomlands arrangeras på Linköping Konsert & Kongress på Konsistoriegatan 7 lördag och söndag 10.30 – 17.00 och det är gratis inträde.

Besökare får ett gratis exemplar av Svenska Magasinets systertidning Spañien Magasinet.

Övriga mässor 2017:
Stockholm, 23 till 24 september
Göteborg, 7 till 8 oktober
Malmö, 21 till 22 oktober
Helsingfors, 11 till 12 november

Seminarieprogram lördag och söndag Linköping

Sal 1
11.30 Spanien
12.30 Portugal
13.30 Pensionering utomlands
14.30 Spanien

Sal 2
12.00 Köpläge Turkiet
13.00 Skatter vid utflyttning
14.00 Thailand
15.00 Portugal

30.03.2017

Läs mer här
 

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Skicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet
Vittsjö