Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Bostadsmässa i Fuengirola

De som är intresserade av att leva och bo i södra Spanien och befinner sig i trakterna av Fuengirola har nu ett gyllene tillfälle. Den 31/3 till den 1/4 anordnas det en bostadsmässa på Hotel Las Palmeras, Calle Martínez Catena 6 (mittemot hamnen), tiderna som gäller är 10:00 – 17:00.

Det blir både utställning och föreläsningar.Under den två dagar långa Spanska bostadsmässan, som anordnas för andra året i rad, har du ett utmärkt tillfälle att träffa såväl lokala som internationella fastighetsmäklare, få värdefulla råd angående spansk lagstiftning och beskattning samt andra tips från allt om renovering, byggtjänster till det nyaste inom inredning. Föreläsningarna på fredagen är på finska och på lördagen är de på engelska.

22.03.2017

Att bo i Spanien intresserar människor i alla åldrar, från barnfamiljer till pensionärer. Framför allt Solkusten lockar allt fler människor med sitt breda internationella utbud och Europas bästa väder. Efterfrågan på semesterboende till investeringar samt permanentboende har ökat markant. Därför vill vi arrangera en bostadsmässa på plats och därigenom koppla samman utbud med intressenter och kunder, konstaterar vd Ismo Ivakko, ​mässarrangör och vd för espanja.com.

 
Mer information finns på www.propertyfairspain.com, samt facebook Property Fair Spain.
Alla intresserade är hjärtligt välkomna - och givetvis är både utställning och föreläsningar helt gratis.

Svenska Magasinet kommer att finnas på plats båda dagarna med det senaste numret av tidningen.
(Bilderna nedan går att klicka på, så öppnar sig större bilder i ett nytt fönster.)
BostadsmässaPoster


Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän


Vittsjö