Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Tillslag mot gymanläggningar på kusten

Guardia Civil har den senaste tiden gjort flera tillslag mot gymanläggningar på kusten. Enligt uppgifter till Svenska Magasinet gjorde Guardia Civil tillslag mot träningsanläggningen Nuevo Estilo i Fuengirola och Arroyo de la Miel.

Enligt träningssajten Wang Connection ska flera personer ha gripits vid tillslagen som utfördes av den operativa enheten vid Guardia Civil den 7 mars. Nättidningen skriver att orsaken till tillslaget är den illegala handeln med prestationshöjande tillskott och dopningspreparat.

Nuevo Estilo är en populär träningsanläggning bland nordbor i Fuengirola. Personer bekräftar för Svenska Magasinet att ett tillslag gjordes 7 mars och att anläggningen var stängd under tiden.
-Personal ur Guardia Civil stod på vakt vid ingången, säger ett vittne.

Nättidningen Wang Connection uppger att ingen vid anläggningarna har önskat kommentera händelsen eller svara på frågor. Hur många som gripits är oklart då tillslaget i skrivande stund är sekretessbelagt. Enligt nättidningen ska ägaren till de två gymanläggningarna vara bland de gripna.

Det var på Nuevo Estilo som den internationellt efterlyste svensken Stefan Tapai regelbundet tränade. Stefan Tapai som ursprungligen kommer från Serbien var huvudman i den största dopningshärvan i Sverige. Från ett lager i Mijas Costa sålde den då 44-årige Tapai tillsammans med sin sambo dopningspreparat till omkring ett 70-tal köpare i Sverige.

Sambon greps i bostaden i Los Boliches och dömdes till fängelse. Kvinnans sambo, Stefan Tapai, som beskrivs som huvudman i ligan är ännu på fri fot. Han är internationellt efterlyst.

15.03.2017

Härifrån distribuerades dopingpreparat till Sverige

Spaniens antidopingsmyndighet in i värmen


 

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:
Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän
Vittsjö