Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

En aveny blir en boulevard

Ombyggnaden av den rätt tråkiga Avenida Alcalde Clemente Diaz i Fuengirola till en vacker boulevard verkar gå helt enligt planerna. Det är ett stort renoveringsarbete som även inkluderar en nödvändig uppgradering av den underjordiska infrastrukturen.

Arbetet påbörjades den 9 januari och på den första fasen, från Mercacentro fram till rondellen vid Calle Miguel Bueno / Calle Blanca Paloma pågår ett intensivt arbete. Arbetet beräknas vara klart efter två och en halv månads arbete, kostnaden för fas ett har en budget på 2.016.570 Euro.

Nu är detta inte det enda projektet som pågår, det är fler gator och parker som byggs om och dessutom byggs det tjugo kommunala bostäder, men mer om detta vid ett senare tillfälle. Vid vårt besök på arbetsplatsen igår kunde vi konstatera att det verkligen arbetades intensivt med mycket personal och mycket maskiner. Arbetet i sig har också medfört att 25 arbetslösa fuegirolabor har fått anställning.

03.03.2017

Av Jonny Erixon

Samtliga bilder är från igår - den 2/3-2017, bilderna nedan går att klicka på och då öppnar sig en större bild i ett nytt fönster.
Avenida Alcalde Clemente Diaz - MercacentroAvenida Alcalde Clemente Diaz Avenida Alcalde Clemente Diaz
Avenida Alcalde Clemente Diaz Avenida Alcalde Clemente Diaz Avenida Alcalde Clemente Diaz

Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän
Vittsjö