Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV
Prenumerera på "NYHETERNA"

Dagligen Vecka

Ryanair och Air Nostrum söker kabinpersonal i Málaga

Den som är intresserad av att arbeta som kabinpersonal för dessa flygbolag har nu ett gyllene tillfälle. Tjänstemän från Air Nostrum reser till Málaga på torsdag nästa vecka för att intervjua sökanden, intervjuerna hålls på hotell NH den 2 mars klockan 11:00.

Den som vill delta i urvalsprocessen måste först skicka in sin meritförteckning (CV) till företaget (www.airnostrum.es/AirnostrumEmpleo/). Vid intervjun skall det medföras 2 passfoton samt ett foto av hela kroppen, en kopia av nationell identitetshandling och i de fall det är nödvändigt uppehållstillstånd. Dessutom 3 kopior av sitt CV samt certifiering av genomgångna studier.

De som passerar intervjuns nålsöga och efterföljande psykrometriska tester får sen gå en kurs på en och en halv månad. Därefter får de ett certifikat som tillåter dem att arbeta på bolagets olika flygplan.

Vad gäller Ryanair så så bedrivs rekryteringarna av bolaget Crewlink, där går ansökningstiden ut idag. Man ansöker på www.crewlink.ie. De kräver bland annat att man skall vara minst 1,57 i strumplästen, kunna simma minst 20 meter samt ha goda kunskaper i engelska. Det kan tilläggas att Ryanair har 85 baser i hela Europa och stora tillväxtplaner, de är också europas största flygbolag.

23.02.2017

Bildtexter: Ovan; Canadair Regional Jet CRJ200ER Air Nostrum EC-HPR, foto; Curimedia. Nedan; Interiör i Bombardier CL-600-2E25 Regional Jet CRJ-1000 NextGen, Air Nostrum (Iberia Regional)  foto; Alex Beltyukov - RuSpotters Team.  
Interiör i Bombardier CL-600-2E25


Axplock ur Svenska Magasinets stora arkiv:

Tidigare nyheterSkicka till en vän Skicka till en vän Nästa nyhet


Vittsjö