Español English Dansk Norsk

Skicka till en vän

Tack för att du skickar detta tips till en vän. Var noggrann när du fyller i hans mailadress så informationen kommer till rätt person.Beslag av piratkopior i Almuñécar
Under de senaste två månaderna har lokalpolisen i Almuñécar mottagit 83 anmälningar om kläder, väskor och andra föremål som sålts illegalt på allmänna platser i kommunen. Men även grönsaker och frukt som meloner, lök och vitlök som sålts på allmän plats utan tillstånd. Totalt rör det sig om 83 anmälningar varav 61 på strandpromenaden paseo de San Cristóbal. Polisen har även stoppat två skåpbilar med förfalskade varor som skulle säljas i Almuñécar. Gatuförsäljningen av piratkopior av kända märken när det gäller sportkläder, underkläder, solglasögon, väskor, leksaker och CD-skivor är ett omfattande problem på kusten. Almuñécars lokalpolis har vid 54 tillfällen gjort interventioner mellan klockan 16 och midnatt mot den illegala försäljningen. Polisen varnar invånare och turister att den finns hälsorisker att köpa piratkopior. Samtidigt är den illegala handeln illojal konkurrens till handlare och krögare. Butiksägarna menar att polisinsatserna är otillräckliga eftersom fenomenet översvämmar kusten. Vi är medvetna om att polisen har en begränsad kapacitet men det behövs en vettig lösning på problemet, säger en handlare. Även på Costa del Sol i Benalmádena, Torremolinos och Marbella har polisen gjort riktade insatser mot försäljningen av piratkopior. Trots insatserna fortgår försäljningen.

Ditt namn:

Din @-mail adress: *

Mottagerens namn:

Mottagerens @-mail adress: *

Här kan du skriva en kommentar till din vän:


CAPTCHA Image Reload Image

Fyll i säkerhetskoden ovan i fältet nedan / Escriba en el casillero el código que aparace en la pantalla
* Obligatoriskt fält

Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet


AKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast

© 2018 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255