Español English Dansk Norsk

Skicka till en vän

Tack för att du skickar detta tips till en vän. Var noggrann när du fyller i hans mailadress så informationen kommer till rätt person.”Allah har valt oss för att få dig att gråta blod”
Terrorcellen som låg bakom attentatet på Las Ramblas i Barcelona den 17 augusti fjol där 16 personer dödades planerade ytterligare attentat i Spanien och Europa. Det visar polisutredningen där allt fler detaljer har blivit offentliga. Spanska utredare har kommit över filmer, bilder och minneskort som terrorcellen producerade före attentatet i Barcelona i deras operativa centrum i en villa i Alcanar (Tarragona). Terroristerna såg sig som Allahs sändebud som skulle få de otrogna att gråta blod. ”Med era pengar förbereder vi att döda er. Varje gram av detta järn kommer att tränga in era huvuden” var terroristernas budskap i filmen som flera spanska medier återger på tisdagen. En av terroristerna som har identifierats som Hichamy säger på en film att Allah har valt oss bland miljontals män för att få de otrogna att gråta blod. En annan medlem av terrorcellen som identifierats som Younnes utropar: ”Allahs fiender! Nu vet ni att muslimen har ära och styrka. Du otrogna kommer att ångra att du fötts”. Terroristerna planerade flera attentat visar utredningen. Bland annat skulle ett attentat genomföras på Camp Nou den 20 augusti då FC Barcelona och Betis spelade. Även ett diskotek där homosexuella träffades skulle utsättas för attentat. Eiffeltornet i Paris, Sagrada Familia i Barcelona och en baskethall var andra terrormål. Informationen har framkommit efter att polisen hittat anteckningar och planer som imamen i Ripoll, Abdelbaki es Satty, skissat på. Han omkom i samband med explosionen i den villa som terrorcellen hade som högkvarter.

Ditt namn:

Din @-mail adress: *

Mottagerens namn:

Mottagerens @-mail adress: *

Här kan du skriva en kommentar till din vän:


CAPTCHA Image Reload Image

Fyll i säkerhetskoden ovan i fältet nedan / Escriba en el casillero el código que aparace en la pantalla
* Obligatoriskt fält

Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet


AKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast

© 2018 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255