Español English Dansk Norsk

Skicka till en vän

Tack för att du skickar detta tips till en vän. Var noggrann när du fyller i hans mailadress så informationen kommer till rätt person.Tillslag mot ryska maffian i Marbella
Spansk nationalpolis har gjort ett tillslag mot den organiserade ryska maffian i Marbella. Tre personer som har en ledande ställning i en rysk liga greps nyligen. Enligt polisens pressmeddelande planerade gruppen att mörda huvudmannen i en konkurrerande liga. De tre gripna männen ska ha försökt att bygga upp en organisation som i juni led ett stort nederlag i Litauen samband med ett polistillslag där 129 personer greps. Det tillslaget gick under namnet operación Kus. Gripandet av de tre männen skedde när de var samlade till ett möte. Här skulle de planera för att mörda ledaren för en annan rysk liga som ses som en konkurrent inom droghandel. Samtliga är häktade utan möjlighet till borgen och misstänkta för försök till mord, förfalskning och medlemskap i en kriminell organisation. Spansk nationalpolis i Marbella har haft personerna under uppsikt sedan juli månad. Poliser som arbetar mot den organiserade brottsligheten upptäckte att flera individer som tillhör organisationen ”Vor v Zakone” var i Marbella. Organisationen beskrivs som en av de främsta i Europa. En av de gripna beskrivs som nummer 3 i den ryska maffian på världsplan. Specialutbildade poliser har haft männen under uppsikt. Att göra tillslag och gripa männen har betraktats som svårt eftersom de omgett sig med större sällskap på offentliga platser. Gripandet skedde på en restaurang.

Ditt namn:

Din @-mail adress: *

Mottagerens namn:

Mottagerens @-mail adress: *

Här kan du skriva en kommentar till din vän:


CAPTCHA Image Reload Image

Fyll i säkerhetskoden ovan i fältet nedan / Escriba en el casillero el código que aparace en la pantalla
* Obligatoriskt fält

Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet


AKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast

© 2018 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255