Español English Dansk Norsk

Skicka till en vän

Tack för att du skickar detta tips till en vän. Var noggrann när du fyller i hans mailadress så informationen kommer till rätt person.Ett steg närmare till Torremolinos gigantiska nöjesanläggning
Den stora kommersiella affärs– och nöjescentrum som planeras att bygga strax norr om mässhallen Palacio de Congresos i Torremolinos har kommit ett steg närmare för att bli verklighet. Det gäller trafiksituationen i området som har fått en lösning. Det beskrivs som en ”milstolpe” i projektet. Med ett stort affärs- och nöjescentrum kommer påfrestningarna på infrastrukturen i form av vägar och parkeringsplatser att bli stor. Nu har det kommit till en lösning skriver Diario SUR på onsdagen. Det gäller tillfarterna till A-7:an, AP-7:an och N-340. Förändringarna följer även stadsplanen PGOU (Plan General de Ordenación Urbana). Det kommer även att bli tre körfält utmed calle Costa Rica som förbinder Palacio de Congresos med N-340. Det blir nya tillfartsvägar till nöjesanläggningen från calle Rocío Jurado och kringfartsleden Ronda Oeste (Hiperronda). Det brittiska företaget som står bakom jättesatsningen i Torremolinos som kommer att bli Andalusiens största nöjesanläggning kommer att bidra ekonomiskt till vägprojekt. Det har företaget tidigare gjort i samband med en satsning i Zaragoza där de finansierade en större rondell som knöt ihop tillfartsvägar till nöjesanläggningen Puerto Venecia. Det var 2015 som företaget Intu köpte 30 hektar mark i Torremolinos för 37,5 miljoner euro av Peel Group. Nöjesanläggningen som blir ett mindre ”smart city” kommer att kosta 550 miljoner euro att bygga. Byggtiden är beräknad till tre år och 2.500 arbetstillfällen kommer att skapas.

Ditt namn:

Din @-mail adress: *

Mottagerens namn:

Mottagerens @-mail adress: *

Här kan du skriva en kommentar till din vän:


CAPTCHA Image Reload Image

Fyll i säkerhetskoden ovan i fältet nedan / Escriba en el casillero el código que aparace en la pantalla
* Obligatoriskt fält

Vittsjö
LÄS SENASTE SvM
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet


AKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast

© 2018 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255