Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

#Arbetssökande

Här visar de företagarna på Costa del Sol att du finns och söker jobb.

DIN ANNONS PUBLICERAS, I MÅN AV PLATS, ÄVEN PÅ Svenska Magasinets "GULA SIDOR", SOM UTKOMMER DEN 15 I VARJE MÅNAD UTEFTER HELA COSTA DEL SOL!

 


Arbetssökande
Hej,mitt namn är Rodrigo Avellán och jag söker jobb här. Jag har erfarenhet av kontakt och service till kunder,ledare för ungdomar/pojkar, översättning (kan svenska, engelska och spanska) och samordnare av evenemang. Min utbildning motsvarar till nivå och omfattning svensk magisterexamen med medie och kommunikationsvetenskap som huvudområde.
r.mancilla.avellan@gmail.com


Seriöst kille söker jobb
Hej allihopa!! Spansk-svensk kille söker jobb. 3 språk, född i marbella. Jobbat som tolk, mäklare och restaurang bransch. Egen bil. Tack på förhand.
0034 622553113. Rafael_patxeco@hotmail.com


Svensk Tandläkare söker
vikariat (inhopp). Mellan Malaga och Fuengirola. Flexibel 35 års erfarenhet i Sverige. Svenska, Skandinaviska, Engelska, något Tyska och Spanska.
0046706722843


söka arbete
söka arbete
jag bo i Fuengirola , jag prata spansk, svensk jag prata även litte rysk, ha eförnighet i kassa arbete, detaljforselning (kläder , mat , bilar, blommor) jag jobbat i marketing och PR.Jag ha 40 år och jag ar Danijela , välkomna att ringa mig på 0046702757882.
Danijela


Arbete & Bostad Sökes
Arbete & Bostad Sökes
Hej! Mitt namn är Tarja Jag är utbildad Undersköterska, Friskvårdsmassör, Kinesolog & ReikiMaster. Jag söker arbete som undersköterska men också som Massör & Healer. Jag är väldigt flexibel & arbetsam. Jag ser fram emot att få höra från er. Varma hälsningar. Tarja Laver mob 0720030975
tarjalaver@hotmail.com


Arbetsam 20åring söker jobb
Arbetsam 20åring söker jobb
Positiv, arbetsam tjej söker arbete. Utbildad barista och har tidigare erfarenhet av olika försäljnings- och servicejobb. Även varit ledare för barngrupper inom dans. Bott i Marbella nästan ett år, talar flytande engelska och svenska, och har körkort. Söker inte jobb inom någon speciell branch.
+46733223043


Barnsköterska
Trofast kvinna här på 25 vårar som söker arbete i Fuengirola-området. Är utbildad barnsköterska och har erfarenhet inom barn- och äldreomsorgen. Tveka inte på att höra av er, även om det gäller andra slags arbeten.
Annasophiia@hotmail.se


< HÄR SÄTTER DU IN DIN EGEN RADANNONS >

eller tittar på andra annonser nedan:

#Prylmarknaden! (29)
#Diverse! (2)
Bostäder uthyres! (10)
Fastigheter till salu! (2)
Önskas hyra! (13)
HANTVERKARE & SERVICE (3)
Affärsöverlåtelser / Lokaler (1)
Lediga arbeten! (6)
#Arbetssökande (7)
#Fordonsmarknad (2)
#Djurmarknaden! (3)

Hittar du inte det du söker kan du prova här: 

Google
 

Vittsjö

Spanien Magasinet allt om Spanien