Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Lediga arbeten!

Söker du jobb? Här lägger många upp lediga arbeten på Costa del Sol. Är du företagare som söker personal, här hittar man dig.

ALLA ANNONSER PUBLICERAS ÄVEN PÅ Svenska Magasinets "GULA SIDOR", SOM UTKOMMER DEN 15 I VARJE MÅNAD UTEFTER HELA COSTA DEL SOL!4 platser kvar till vårt projekt!
4 platser kvar till vårt projekt!
CC Communication är nya återförsäljare till Viasat och vi söker just nu nya säljare till vårt team i Malaga. Viasat är ett av Sveriges största varumärken och med störst utbud bland sina konkurrenter. Vilket gör det lättare för oss att sälja och representera. Vi erbjuder dig/er en trygg grundlön och höga provisioner. Bor du redan i Malaga förenklar det, och för dig som vill bryta mönstret och flytta utomlands hjälper vi till med allt ifrån att hämta dig på flygplatsen till att ordna boende och göra dig hemmastadd. ​​Urval sker löpande och antalet platser är begränsade.​ Är du intresserad och vill veta mer?​ ​Kontakta oss på telefonnummer: 0046 76-0794668 eller 00 34 694 467 654
Eller maila: hewa@hyrapersonal.nu


Tandläkare sökes!
Tandläkare och tandhygienister sökes till våra kliniker i Fuengirola och San Pedro! Du behöver kunna något av de nordiska språken, engelska och grundläggande spanska. Passar detta dig? Du är välkommen att maila oss.
christina@nordicdentalcentre.com


Medarbetare sokes
RENTACAR i Riviera del Sol soker svensktalande med korkort fran 15 juni till 15 september. Kunskaper i engelska och spanska nodvandiga samt baskunskaper i data.Skicka cv till thomas@tsiholidaycar.com.
thomas@tsiholidaycar.com


Tandsköterska sökes!
Vi söker tandsköterskor till våra två kliniker i Fuengirola och San Pedro! Du ska kunna något nordiskt språk, engelska och bas spanska. Vill du ingå i vårt team så kontakta oss snarast! 952665306
christina@nordicdentalcentre.com


Tandhygienist sökes!
Vi söker tandhygienist/receptionist till våra två kliniker i Fuengirola och San Pedro. Du måste kunna något nordiskt språk, engelska och bas spanska. Hör av dig om du vill ingå i vårt team! 952665306
christina@nordicdentalcentre.com


Sekreterare sökes
Vi söker en sekreterare till vårt advokatkontor. Nödvändiga språk: svenska, engelska och spanska. Kännedom om mäklarbranschen eller advokatkontor värdesättes. Skicka era CV till:
info@olmedoytorres.com


< HÄR SÄTTER DU IN DIN EGEN RADANNONS >

eller tittar på andra annonser nedan:

#Prylmarknaden! (29)
#Diverse! (2)
Bostäder uthyres! (10)
Fastigheter till salu! (2)
Önskas hyra! (13)
HANTVERKARE & SERVICE (3)
Affärsöverlåtelser / Lokaler (1)
Lediga arbeten! (6)
#Arbetssökande (7)
#Fordonsmarknad (2)
#Djurmarknaden! (3)

Hittar du inte det du söker kan du prova här: 

Google
 Vittsjö

Spanien Magasinet allt om Spanien