Svenskamagasinet
WebAKTUELLA
TEMPERATURER

Costa del Sol
Click for Málaga, Spain Forecast

Stockholm
Click for Stockholm, Sweden Forecast


Malaga webcam
Málaga Webcam
Se Svensk TV

Önskas hyra!

DIN ANNONS PUBLICERAS, I MÅN AV PLATS, ÄVEN PÅ Svenska Magasinets "GULA SIDOR", SOM UTKOMMER DEN 15 I VARJE MÅNAD UTEFTER HELA COSTA DEL SOL!

 


Storfamilj önskar hyra14/6-6/7
Skötsamma rökfria föräldrar barn och barnbarn önskar hyra lägenhet/takvåning med stor terrass. 3-4 sovrum och minst 2 badrum. 6 vuxna 4 barn, det äldsta 7 år. Max 1000 m från strandpromenaden. Gärna kring Los Boliches och fram till Fungirola C. Komplett utrustad. V.24-27 eller långtid.
thordis@live.se


Önskar hyra lgh
Jag och min son önskar hyra en lgh under slutet av juli/början av augusti. Vi undrar om det kan finnas en lgh att hyra i Fuengirola med omnejd? Vi vill gärna hyra lgh i ca 3 veckor. Vi är skötsamma och rökfria 😀.
kejma@telia.com


Bostad - minst 2 sovrum
Vi vill hyra några veckor eller hela perioden 25 november till 7 januari. Minst 2 sovrum och gärna gångavstånd till strand och snabbköp. Vi är en familj om fyra vuxna. Nils Jensen, Sollentuna
nils_jensen@hotmail.com +46706989222


Lägenhet i Fuengirola
Pensionärspar önskar hyra en lägenhet med 1-2 sovrum under perioden 13/12 - 12/2. Gärna med havsutsikt och syd/sydvästläge. Svara gärna med foto och gatuadress, så vi kan se var lägenheten ligger.
harriet.nyberg@hotmail.se


Önskas hyra Fuengirola
Pensionärspar från Stockholm önskar hyra en lgh helst i strandområdet i Fuengirola eller dess närhet under februari och mars 2018. Köket är en viktig del då vi använder det mycket så kyl, frys och ugn är ett måste. Kan lämna goda referenser.
Lasse & Nina Almkvist, 6054244@telia.com


Händig o rökfri Pensionär
Studio e liten lägenh. med balk. gemensam pool, wifi, Marbella-Fuengirola, Los Boliches - Torremolinos e Malaga. från Okt/Nov till Febr/Mars. även ev. senare i år max 500 €/mån. inkl. el o vatten. M.V.H Björn
nalle_gr@yahoo.com (OBS _ inte - )


< HÄR SÄTTER DU IN DIN EGEN RADANNONS >

eller tittar på andra annonser nedan:

#Prylmarknaden! (48)
#Diverse! (1)
Önskas köpa! (1)
Bostäder uthyres! (6)
Fastigheter till salu! (4)
Önskas hyra! (6)
HANTVERKARE & SERVICE (4)
Aktiviteter / Kurser (2)
Lediga arbeten! (2)
#Fordonsmarknad (2)
#Djurmarknaden! (1)
#Kontaktannonser! (1)

Hittar du inte det du söker kan du prova här: 

Google
 

VittsjöSpanien Magasinet allt om Spanien