B-met är ett företag specialiserat på transport av grupper och större sällskap till och från flygplatsen, hotellet, golfbanan eller andra utflykter. De utgår från Costa del Sol och kör upp till 55 personer inte bara lokalt utan även så långt som till Granada och Sierra Nevada, Gibraltar, Jerez och Sevilla. B-met startades för 15 år sedan och drivs sedan 1 år tillbaka i svensk regi. Ägarna Mona och Sean berättar att det blev många resor till Spanien för att dels hitta rätt plats att bo på och dels en vettig sysselsättning.

Valet föll på b-met. Av egen erfarenhet är de mycket väl medvetna om hur viktigt det är att man ska få en bra start på semestern och det är det de erbjuder sina kunder. B-Met är ett inarbetat namn med en löpande verksamhet, och till skillnad från andra aktörer i branschen som du hittar online, där många fungerar som agenturer, är det b-met själva som direkt ger dig den service du vill ha utan mellanhänder. På flygplatsen är servicen proffsig där ni smidigt tas emot efter landning och de tar aldrig extra betalt för extra bagage t ex barnvagnar och golfklubbar.

Behöver ni barnstol eller sittkudde är det inget problem och kostar inget extra. Alla chaufförer är kvalificerade för sitt arbete och utvalda inte bara för sitt kunnande, de är också trevliga och tar hand om er på bästa sätt.

Låt b-met ge dig en bekymmersfri start på din semester. Prata med Mona eller Sean på tel +34 681 233 660.