Avdelningen för International Services tar emot patienter av upp till 115 olika nationaliteter med en personlig service 24/7 alla dagar i veckan. Ögonsjukdomar, olycksfall och plastikirurgi är områden som mest efterfrågas av utländska patienter hos Vithas. Även behandlingar för fertilitet, ortopedisk kirurgi, viktreducerande kirurgi, ryggradskirurgi, gynekolog och medicinsk kontroll samt onkologi är mycket efterfrågade specialiteter av utländska patienter.

Vithas erbjuder patienter en hälsoservice som skiljer sig från mängden baserat på smidig och personlig service med beprövad kvalité. Därför erhöll Vithas 2017 en utmärkelse av Joint Commisssion International (JCI) som är en kvalitetskontrollerande organisation när det gäller agerande för att undvika misstag och skador vid sjukhusvistelsen enligt gällande strikta hälsolagstiftning.

Hospital Vithas Xanit Internacional fick utmärkelsen för första gången 2014 och i Spanien är det endast 14 sjukhus som fått det. Med detta erkännande är Vithas med bland världens bästa. Vithas är den första sjukvårdsoperatören finansierad till 100 % av spanskt kapital. Varje år tar de emot 5.000.000 patienter på sina 19 sjukhus och 29 vårdcentraler.

vithas.es